• 01
  • 02
  • teaser 03
  • 04

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006, από τη θέλησή μας ως επιστήμονες να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιούν τον παραγωγό και τον καταναλωτή. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ώστε οι πελάτες μας κτηνοτρόφοι να παράγουν τρόφιμα υψηλής ποιότητας με ασφάλεια και σεβασμό στον καταναλωτή.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μία ομάδα από κτηνιάτρους με εμπειρία στο χώρο της ελληνικής κτηνοτροφίας ενώ συνεργαζόμαστε με ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο.

Η εταιρεία μας προσφέρει στον παραγωγό υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών , τις οποίες και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει. Προσθέτουμε νέες ιδέες στις υπηρεσίες μας, μιας και όλες οι ιδέες δεν ταιριάζουν σε όλες τις μονάδες, δημιουργώντας έτσι εξειδικευμένες λύσεις για κάθε εκτροφή.

Συνεργαζόμαστε με τους παραγωγούς για τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των μονάδων τους μέσω της βελτιστοποίησης των αποδόσεων, της υγείας των ζώων, της ποιότητας και αξιοποίησης της τροφής και της εκμετάλλευσης των εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία μας με εικοσιπενταετή εμπειρία στην κτηνιατρική παρακολούθηση και διαχείριση χοιροτροφικών μονάδων παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες στην Ελλάδα την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Η Εταιρεία

  • Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006, από τη θέλησή μας ως επιστήμονες να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιούν τον παραγωγό και τον καταναλωτή. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ώστε οι πελάτες μας κτηνοτρόφοι να παράγουν τρόφιμα υψηλής ποιότητας με ασφάλεια και σεβασμό στον καταναλωτή. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μία ομάδα από κτηνιάτρους με εμπειρία…

Newsletter

Ισολογισμοί

Ισολογισμός 2014