Μακροβιότητα και παραγωγικότητα των χοιρομητέρων με τη χρήση χηλικών ιχνοστοιχείων (χηλικός χαλκός, μαγγάνιο και ψευδάργυρος).

Tα τελευταία χρόνια, η απότομη αύξηση του μεγέθους της τοκετοομάδας χωρίς την ταυτόχρονη αύξηση του μεγέθους του γενετικού σωλήνα, του αριθμού των θηλών και την επακόλουθη πλήρη αξιοποίηση της παραγωγής γάλακτος έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του stress των εγκύων χοιρομητέρων και την εξάντληση των αποθεμάτων του οργανισμού τους κατά τη γαλουχία. Αυτό οδηγεί στην ταχύτερη (πρόωρη) απομάκρυνσή τους από την παραγωγή. Δίνοντας απαντήσεις στα σύγχρονα αυτά προβλήματα, παρουσιάζουμε τη σημασία της διατροφής των χοιρομητέρων, με τη βέλτιστη σύνθεση σε βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ένζυμα και μίγμα χηλικών μετάλλων, που απευθύνεται σε εκτροφές με υψηλή παραγωγικότητα, και άρα έντονη καταπόνηση των χοιρομητέρων.

Η Εταιρεία

  • Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006, από τη θέλησή μας ως επιστήμονες να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιούν τον παραγωγό και τον καταναλωτή. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ώστε οι πελάτες μας κτηνοτρόφοι να παράγουν τρόφιμα υψηλής ποιότητας με ασφάλεια και σεβασμό στον καταναλωτή. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μία ομάδα από κτηνιάτρους με εμπειρία…

Newsletter

Ισολογισμοί

Ισολογισμός 2014